galleri     workshop     om meg     kontakt    sidekart

 

Kreativt maleverksted for kvinner     Tidligere maleverksteder

Kreativt maleverksted for kvinner i BrasøyGalleriet

Jeg har for tiden ikke planlagt noen nye maleverksteder for kvinner her i BrasøyGalleriet

 

Dersom du er med i en kvinnegruppe eller ønsker å gjøre noe hyggelig sammen med venninnegjengen din, kan du ta kontakt med meg for å finne ut når jeg har ledig tid til å holde kurs for dere.

 

Her kan du lese hva noen av tidligere deltakere på kreativt maleverksted for kvinner opplevde:

Kunstkurs

"Det var fantastisk å få komme på kurs i et ekte atelier. Uten annen egeninnsats enn å komme meg til Brasøy, fikk jeg tilgang til en verden hvor jeg kunne utfordre meg selv til å tørre å ta i penselen! Her sto alt nødvendig utstyr klart i et lyst og trivelig atelier med naturen like utenfor de store vinduene. Vakre og fristende farger gjorde at jeg turte å leke litt på lerretet... noe jeg garantert ikke ville gjort hjemme sånn uten videre. Det er godt å være hos Tone. Hun er en positiv og støttende  veileder i læreprosessen!"

Tanja Stokka, Sandnessjøen

 
Kunstkurs


"Hele mitt liv har jeg vært stinn av prestasjonsangst hver gang jeg skulle tegne og male. Tone klarte på mystisk vis å få meg til å glemme det. Jeg ble godt fornøyd med egen produksjon og forøvrig hadde jeg en fantastisk helg sammen med Tone og de andre kursdeltakerne."

Åse Koppergård, Leirfjord

 


"Akkurat det året jeg hadde som nyttårsløfte å prøve nye ting, kom et kurstilbud fra Tone Toft. Jeg meldte meg på, og tilbrakte to flotte kursdager i BrasøyGalleriet! Det var lærerikt, kreativt, sosialt og ga masse mentalt påfyll og inspirasjon! Anbefales på det varmeste."

Liv irene Mørch, Sandnessjøen

 

 

 

galleri     workshop     om meg     kontakt    sidekart

© Copyright Tone Toft