galleri     workshop     om meg     kontakt    sidekart

 

Slik kommer du hit      Overnatting

Midt i Norge på verdens vakreste kyst - Helgelandskysten - ligger øya Brasøy med ca 60 fastboende. I den nedlagte skolen har jeg og min samboer Bjørn Økern skapt våre egne arbeidsplasser i BrasøyGalleriet.

Vi kjøpte den nedlagte Prestøy skole i 2004 og flyttet til Brasøy med all vår virksomhet. Her har jeg etablert meg som billedkunstner, mens Bjørn er en av svært få som spesialsyr telt for polare ekspedisjoner.

De første årene hadde vi flere utstillinger i BrasøyGalleriet, men har etter hvert dreid virksomhesten i galleriet mer over på kurs og maleverksteder.

Lærerværelset og rektors kontor i de gamle skolelokalene rommer PolarBjørn Forlag, mens gymnastikksalen er omgjort til systue der Bjørn produserer sine ekspedisjonstelt for ekstreme vinterforhold. I tillegg lager han produkter i lær, skinn og selpels.

Jeg har min virksomhet i de to skolestuene, der jeg maler mine bilder og lar meg inspirere av den fantastisk helgelandsnaturen, lyset og fargene.

I den tidligere barnehagen arrangerer jeg mine kreative maleverksteder og andre kurstilbud. Der får kursdeltakerne tilgang til staffeli, maling, paletter, pensler og alt som forøvrig trengs.

Det er plass til opp til 10 deltakere på hver workshop.

I den tidligere lærerleiligheten i andre etasje har Bjørn og jeg vårt hjem.

 

 

 

galleri     workshop     om meg     kontakt    sidekart

© Copyright Tone Toft