galleri     workshop     om meg     kontakt    sidekart

 

Kursplan      Tidligere maleverksteder     Slik kommer du hit     Overnatting

Kreativt maleverksted for kvinner i BrasøyGalleriet

Bli med på et kreativt maleverksted der det å våge – utfolde seg – jobbe sammen – blir selve utfordringen. Malerier blir det også utav det!

Opplegget passer for alle som har lyst til å prøve seg, og slå seg løs med akryl og kull på lerret.

Har du lyst til å utfolde deg med maling, men synes det er vanskelig å komme i gang? Det handler om å ”tørre” – om å slippe seg litt løs – om å oppleve egne muligheter og krefter.

Eller bare delta for selve opplevelsens skyld…

Jeg tror også at vi kan lære mye av hverandre. Alle har vi mer fantasi og kreative kilder i oss enn det vi er klar over. Det gjelder bare å få det fremkalt…

Tilbud

Av programmet kan nevnes

  • Omvisning

  • Om inspirasjon og fantasi

  • Litt om teknikker, tema, motiv og fargeblanding

  • Hver deltaker får staffeli, lerret, pensler, akrylfarger og instruksjon

  • Jeg legger vekt på å fortelle og vise hvordan jeg selv arbeider i atelieret med mine egne bilder

  • Instruksjon og demonstrasjon teknikker som jeg bruker mye

Bespisning

Måltider inkluderes i prisen. Ved helgesamling spiser vi felles middag i galleriet om kvelden. Dette er gjerne ”Husets spesialiteter” som er Bacalao og fiskesuppe. Tilgangen på råvarene bestemmer den endelige menyen!

 

NB: Alle maleverkstedene tilpasses tidene for hurtigbåt og ferge

 

Her kan du lese hva noen av tidligere deltakere på kreativt maleverksted for kvinner opplevde:

Kunstkurs

"Det var fantastisk å få komme på kurs i et ekte atelier. Uten annen egeninnsats enn å komme meg til Brasøy, fikk jeg tilgang til en verden hvor jeg kunne utfordre meg selv til å tørre å ta i penselen! Her sto alt nødvendig utstyr klart i et lyst og trivelig atelier med naturen like utenfor de store vinduene. Vakre og fristende farger gjorde at jeg turte å leke litt på lerretet... noe jeg garantert ikke ville gjort hjemme sånn uten videre. Det er godt å være hos Tone. Hun er en positiv og støttende  veileder i læreprosessen!"

Tanja Stokka, Sandnessjøen

 
En fantastisk opplevelse å komme utover til Tone på Brasøy. Å få leke med utallige farger og pensler i alle størrelser. En fornøyelse å få utfolde seg fritt uten begrensninger i teknikker eller fargevalg. Tone er en inspirasjon i seg selv i hennes væremåte og for den som ønsker mer inspirasjon for å leke med paletten er det bare kikke ut av de mange store vinduer som er i malerverkstedet. Et opphold som anbefales på det varmeste.

Lisbeth Hanssen, Brønnøysund

 

Kunstkurs


"Hele mitt liv har jeg vært stinn av prestasjonsangst hver gang jeg skulle tegne og male. Tone klarte på mystisk vis å få meg til å glemme det. Jeg ble godt fornøyd med egen produksjon og forøvrig hadde jeg en fantastisk helg sammen med Tone og de andre kursdeltakerne."

Åse Koppergård, Leirfjord

 


"Akkurat det året jeg hadde som nyttårsløfte å prøve nye ting, kom et kurstilbud fra Tone Toft. Jeg meldte meg på, og tilbrakte to flotte kursdager i BrasøyGalleriet! Det var lærerikt, kreativt, sosialt og ga masse mentalt påfyll og inspirasjon! Anbefales på det varmeste."

Liv irene Mørch, Sandnessjøen

 

 

 

galleri     workshop     om meg     kontakt    sidekart

© Copyright Tone Toft